PRISER FÖR PT & BOOTCAMPS

Träningen är viktigare än någonsin - inte bara för vårt immunförsvar, utan även för vår psykiska hälsa. Det är dags att investera i din framtid!

ALL WOMAN BOOTCAMP START 4 NOVEMBER 2000KR

Åtta pass under fyra veckor

Det här är för dig som är ny till styrketräning eller är pepp på att testa någonting nytt och kul helt enkelt. Vi går igenom basövningar först och främst och fokuserar på att du ska lära dig trygg med tekniken. Vi ses två gånger i veckan i en lokal på Södermalm. 

Mitt mål under dessa fyra veckor är att du ska känna dig motiverad till att fortsätta träna samt känna att du har bättre koll på vad din kropp behöver och veta hur du ska lägga upp din träning för att nå dina mål. Det är dags att bygga upp en stark kropp så att du orkar mer i vardagen. När vi har mer energi blir livet lättare att leva. A win-win situation! 


Vi ses Torsdagar 07.00-08.00 & Söndagar 17.00-18.00

10.400 KR/16 TILLFÄLLEN

Personlig träning 55min

Det här är ett paket för dig som vill ses en eller två gånger i veckan. Vi bestämmer fasta dagar och tider för att skapa en stabil träningsrutin. Mitt mål är att du ska dig trygg i en gym miljö, få bättre kroppskännedom samt lära dig tekniken i baslyften plus såå mycket mer. Jag vill att du ska bli pepp på att träna och känna dig starkare både mental och fysiskt.

2800KR/4 TILLFÄLLEN

Personlig träning 55min

Det här är ett start paket för dig som vill testa träna med mig under en månad. Vi sätter fasta tider och ser till att du känner dig trygg i det övningarna vi går igenom. I detta paket får du även med dig ett program så att du kan träna på egen hand. Mitt mål är att du ska hitta träningsglädjen igen.